ISO 2292:2017

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ نوفمبر ٢٠١٧

Cocoa beans — Sampling

ملفات الوثيقة ISO 2292:2017

الإنجليزية 13 صفحات
الإصدار الحالي
119.42 USD

مجال الوثيقة ISO 2292:2017

ISO 2292:2017 specifies general conditions relating to sampling for the determination of the quality of cocoa beans. It also gives requirements and recommendations on the procedure to be followed for sampling cocoa beans in bags and in bulk.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 6590-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Packaging — Vocabulary — Part 1: Paper sacks
ISO 9073-6:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Nonwovens — Test methods — Part 6: Absorption
ISO 1629:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Rubber and latices — Nomenclature
ISO 17423:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Intelligent transport systems — Application requirements and objectives